6 servings (1/4 cup)
3 pounds apples
¾ cup water
Prepare the apples by washing and peeling them, removing cores, stems, and seeds. Cut into 1-inch pieces to promote even cooking. Place cut apples and water in the bowl of your slow cooker. Cover with the lid and cook on high for 4 hours or low for 6 hours. Stir halfway through the cooking time, if possible. When the apples are done cooking, they should be very soft and tender, and easily pierced with a fork. Use a potato masher to mash the apples until they are relatively smooth, with a lightly chunky texture. Let the applesauce cool, then transfer to an airtight container and store it in the fridge for up to 1 week. You can also freeze applesauce for up to 3 months, if you'd like to make a larger batch.
NUTRITION
Calories: 59kcal, Carbohydrates: 16g, Protein: 0.3g, Fat: 0.2g, Saturated Fat: 0.03g, Polyunsaturated Fat: 0.1g, Monounsaturated Fat: 0.01g, Sodium: 2mg, Potassium: 122mg, Fiber: 3g, Sugar: 12g, Vitamin A: 61IU, Vitamin C: 5mg, Calcium: 8mg, Iron: 0.1mg
Pure de Manzana
Porción: 6 personas (1/4 de taza)
Ingredients
3 Libras de Manzana
¾ de taza de agua
Instrucciones:
Lave las manzanas y quiteles la cascara, corazon semillas y el tallo. Cortar las manzanas en pedazos de 2 centimetros, para cocinar, Ponga los trozos de manzana y el agua en una olla de coción lento, cubralas con la tapa y cocinelas a una temperature alta por 4 horas o a tempertura baja por 6 horas, Si es possible muevalas a la mitad de tiempo de la preparación. Cuando las manzanas esten cocidas necesitan estar muy suaves y blandas faciles para pinchar con un tenedor, Use un machacador de papas para machacar las manzanas hasta lograr una mezcla suave con una textura uniforme. Deje que la mezcla se enfrie y pongala en un recipiente para guardarlos en el refrigerador por una semana. Tambien lo puede congelar y guardarlo hasta por 3 meses, si quiere tener un postre por largo tiempo .
Información Nutricional
Calorias 59 kcal; Grasa Total 0.2 g; Sodio 2 mg; Total Carbohidrato 16g; Proteínas 0.3 g
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